Haute n sunny day

Belum pun lg melangkah masuk Summer...teriknya Allah sj yg tau...itu br panas di dunia...

While expecting for the school bus that drove Danish home...mummy and adik had a spy game...we spied for ants,caterpillars and birds too...now we had our own small bird feeder,Nuha just love nature...




For the first time,mummy,adik and Danish went for a river walk...just the three of us...
we sat by the river and just talk about our feelings...mummy rs sgt gembira sbb dah dpt berkongsi perasaan dgn Danish dan Nuha...

mummy bertanya pd kedua2nya...what is this Danish...it's ocean mummy...
what is this Nuha...it's a wiver...(pelat lagi)...hihihi




Homevisit utk minggu ni berlangsung di garden...sblum teacher sampai,kami picnic dulu di bwh pokok yg sgt lah shadynyer...then we watered the plants with teacher's assistance...pastu main dgn teacher...selesai dgn teacher,sambung di favourite swing kanak2 ni di playground...dan mummy sempat mengajar Danish dan Nuha panjat pokok...bukan apa...nak bg jgn perak pulak nanti,x reti panjat pokok ...Gambar Danish x sempat captured sbb cepat sgt dia nak turun,pastu seret pewot,dah sakit...sikit jer tergesel kulit pokok dgn kulit perut dia tu...

Comments

Popular Posts