2010 Fathers Day

I can say that these 2 years are the beginning of meaningful fathers days for my husband...the kids kan dah pandai cakap,so i just have to instruct them...shout out loud...Happy Fathers Day...and it happen....hahaha...

2010...Danish recycles his Optimus Prime Happy Fathers Day talking kad...dan hadiah yg Headstart bg utk the fathers...keypad lock ...kunci mangga besaq...Danish balik jer sekolah Jumaat tu,mummy ajak diorg wrap hadiah tu...dan bila ayah balik,hari tu kul 4 ptg ayah dah balik...mummy dok kat dapo,dgr Danish dgn Nuha bg tau ayah pasal hadiah...urm...dah x rahsia lagi ler...so terus jer mummy serahkan hadiah tu...saspen jugak ayah sbb mmg berat kotak hadiah tu...

Jadi Fathers day utk ayah bebudak ni start dr ptg Jumaat lagi yer...

Hanya di hari Ahad,kami wat field trip ke tempat yg sangat2 ayah idamkan...ini ler dia...jenuh memusing bandar Dayton cari dia...

 Kami ikut sekejap kumpulan ni sbb nak dgr penerangan pegawai penerangan tu,mmg interesting...antaranya,sms perang dunia pertama,askar yg duty atas belon pemantau ni sgt berisiko tinggi...mmndgkan belon tu diisikan hidrogen,mereka berisiko mati kesejukan kalo belon kena tembak sbb masa tu,parachute belum dicipta (1920/an br parachute was invented)...begitu lah antara kisahnyaaaa

 Antara kapal terbang yg terawal dicipta...around year 1909
The kids enjoyed best semasa di seksyen aerospace ni...maybe sbb ia lebih interactive...
Mummy rasa gambar adik paling LIFE....mummy ngn Danish terbaring dgn uniform tu...hihihihi...

 Begitulah sambutan Fathers Day utk tahun ni...penutupnya...we shout out loud malam Ahad tu Happy Fathers Day and ayah really got touched...

Comments

Popular Posts