Mummy's deco madness has come back!!



 Sharing Spaces  
Since last week after the arrival of the bedsheets...mummy dah start men deko bedroom Danish dan Nuha...divider Pooh and frens pun dah 50% turun (extra caution ms menanggalkan divider takut rosak dinding rumah org) 

The pictures attached have been taken from Pottery Barn gallery...mmg la kalau nak branded smua x daya,kan....kita cedok ideanya kalau ada sale nanti kita beli ler...

Very soothing colour kan...nak tau tak,kalau nak beli cat,berbaloi beli yg mahal,sbb colournya mmg cantik dan mcm yg dijanjikan...dan check juga if it might contains plumbum,leads or any dangerous chemicals...

Kalau di sini,budak2 nak masuk sekolah kena buat lead test dulu...lead melepasi tahap selamat boleh bg kesan pd perkembangan otak kanak2...(ianya terdpt juga pd barang mainan kanak2 tau...)




Sila perhatikan penggunaan sarung bantal yg pelbagai digunakan...tapi agak2 ler kan kesesuaiannya...x semestinya seragam semuanya... 
Photo frame dan kerusi juga menambah keceriaan ruang...but beware bg anak2 yg masih kecik k...safety first k...
Erm....tingkap tanpa grill?



Sharing Play Spaces


Sharing Sleep Spaces
kalau nak jamu mata lagi boleh ke sini yer...

http://www.potterybarnkids.com
http://www.hgtv.com/decorating/pictures-of-kids-rooms/page2.html

Comments

Popular Posts