Nuha's first visit to the zoo

Setelah lama mummy teringin nk bw knk2 ni ke zoo,tercapai jg lah impian...dan rsnya inilah ms paling seswai sbb Nuha dan Danish dh pandai appreciate nature dan persekitaran diorg...

Inilah reaksi Nuha ms mula2 menjejakkan kaki di zoo Columbus...




Danish memula mcm jual mahal x mo g zoo sbb ayah usik nak beli monkey,bela...dia kata x mo...(Danish suka ajuk kartun kat tv...my partner is a monkey)




Tgk dia membaca peta...paham ker???

Sampai lenguh kaki menjelajah North America...




Mummy just discovered cara Danish menangani keadaan cemas...hr ni pd kambing....
mmg cemas pun...segerombolan kambing tetiba jer dilepaskan...tetiba sekor yg tinggi,berseringai je dgn gigi yg mcm kena whitening senyum tepi ayah yg tgh duduk melihat kambing yg dah sedia ada kat luar....kan Danish....

Yes...at last ke2-2 nya berjaya diberanikan...mission accomplished..utk kambing....hehhehehe
My precious,my life...


Pengalaman paling manis utk kami kut,even mumme dan ayah pun first time dpt tgk polar bear...mmg menakjubkan ciptaan Allah ni...kuat betul tenaga dia melonjak dlm air dgn badannya yg begitu besar...




Terasa mcm nak kata...hidup penuh liku...
tapi ia tetap perlu diteruskan
jadi hadapinya dgn tenang....



Comments

Popular Posts