Takde bunga baru utk minggu ini...

Ermmmm...nampaknya minggu ni mumme x de beli bunga baru utk kitchen...bunga minggu lepas nampak masih elok...jadi x payah lah rasanya beli jambangan baru...

Minggu ni mumme best gler menyoping online Kohl's...saja ja bukak email Kohl's mana nak tau dpt meneruskan hobi lama mengumpul bedsheet dah lama terbantut...tgk plak Laura Ashleys diorg lelong murah...apa lagi...mumme start shopping tu kul 8 mlm...dan sale tu berakhir jam 12tghmlm...dah jadi mcm puteri katak plak mumme mengejar kasut kristal dan masa...tapi sempat lagi tu google coupon addition...maai...dpt extra 20% less lagi... murah...

(esoknyer keglaan menggoogle coupon code merebak la plak ke pampers.com....jumpa almost 150 mata free2 ja...syukran....)

Bedsheet2 yg mumme sambar tu lebih kurang cenggini la...colour natural,bunga2 kecik...mcm kain cit murah gitu jer...tapi thread count dia 300 dan kalo dipadankan dgn comforter dan bantal2 yg menarik,cantik...

Laura Ashley Lilac Floral
Ini gambar contoh sahaja...


Hahaha...nampaknya website baru jumpa ni sgt menarik....ada Tommy Hilfiger lagi yg murah2 ...hurm....tolong la sabarkan diriku ini ya Allah...macam 10 tahun x pegi shopping ni dah jadinyaaaaaaaa....

p/s: http://www.beddingstyle.com 

kalo x cayer cube la peek...(jgn termimpi2 dah la yer....)...kalo nak kirim kat kami sila la bg tau,jgn malu2 ek...

ubat rindu pd jambangan bunga yg miss minggu ni...

Comments

Popular Posts