Double Celebration:Hubby's 30s day & Independence Weekend

yay...my man just 30...ayat menyakat mumme adalah...''kita dah sebaya''...
tahun ni,mmndgkan tahun bersejarah,mumme meraikan besday ayah dgn meriahnya...mumme buatkan pulut kuning dgn rendang utk ayah.

Kebetulan pula our Malaysian community kat  sini organized piknik on the day...jadi ayah tiup lilin lilin kek 2 kali...
nak beli kek pun takes time...jenuh mumme menelek ingredients...yg paling selamat adalah kek coklat...kek utk ditiup di rumah kecik jer...sampai dah 4 hari ni pun x abis2 lagi...mumme menghabiskan...

Kalau ms becintan cintun dulu kan,ingat ler...besday husband sama dgn Tom Cruise...skrg x de maknanya...
Di ambang umur baru ni,kami sama2 berazam utk menjadi muslimin dan muslimat yg lebih hampir dgn Allah,menjadi sebaik2 contoh utk anak2 serta membuat perhitungan yg lebih baik dlm perancangan kehidupan kami....insyaAllah...

tahun ni,sgla2 celebration spt Father's Day,Mother's Day,Birthday,lebih meriah sbb ada 2 org tukang sorak....
..............HAPPY BIRTHDAY AYAH..................

Comments

  1. hehe..dah masuk era 3o'sss kikiki..Happy Birthday to Farid..moga happy selalu bersama isteri tersayang and anak2 yg comel!

    ReplyDelete
  2. aah atid...dh 30...kalo besday isterinya hari tu,farid susunkan 30 batang candles...semput nk tiup...nasib Danish dgn Nuha tolong...sabo jer laaaa

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts