I love House Beautiful Mag...pic...pic...pic

Tak sangka kesibukan seorg house wife boleh membawa kepada tak kesempatan nk membelek magazines....magazines ni subscribed by my husband during Black Friday last year...mmg murah...x sampai 10 dolar pun utk mag House Beautiful,Travel + Leisure,Smart Money dan Enterpreneur...tapi dr semua majalah yg sampai ke rumah setiap bulan tu,pastinya yang sgt mumme nanti2 kan majalah ni lah...tatap sampai lunyai...
Dan nampaknya August nyer sgt lah best dan comey2 gambar dia...maybe sbb tema summer...

Jadi marilah kita sama2 menatap kechomelan ruang2 yg mendpt sentuhan dr designer2 spt di bwh ni...











Ni pulak Before meets After...dipetik dari House Beautiful keluaran yg terdahulu...

Before...
 




















After...                          
       
                                       
Okey,kalau nak jamu2 mata lagi jenguk2 le kat sini...
http://www.housebeautiful.com/
banyak sangat idea2 menarik...mumme ada byk things to do tapi asyik teruja jer buat benda2 yang mumme lebih suka buat macam ni...hihihi...

Comments

  1. best nye nurul..thanks..td aku tgh pening2 ngan keje..tp bila tgk gambar2 ni.trus jd excited and cergas blk..hehe..sukanye..ada idea nak wat kitchen cabinet nanti..haha

    ReplyDelete
  2. Ok,len kali penin2 jenguk sini lg k...yea...mesti xcited kan memilih KC...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts