Sekali imbas nampak mcm mak tok

Semoga jadi anak solehah...
Kalau nak ikutkan hari ni x de planning nak ke mana2,tapi sbb mumme yg pegang stereng,jauh betul merayapnya...
Pagi lagi dah bertolak ke Walmart (10minit dr rumah) konon nak cari bahan buat mee bandung...Lps beli brg semua boleh ter corner g vacuum shampoo carpet kereta (30 minit dr rumah)...selesai tu en hubby request pandukan dia ke bandar Lancaster (1jam perjalanan dr rumah).Dia nak survey radio receiver yg casette playernya Nuha dah insert-in some coin...ini persediaan utk jual kereta kami yg sgt byk berjasa ni...Kereta veteren,tapi masih gagah...mungkin jg pemilik sblum ni sgt cermat... mahal, ingat installation free...so x jadi tukar hari ni...pastu mumme meneruskan pengembaraan...

''Ala ayah,alang2 tinggal 45 minit jer lagi nak sampai Columbus.Boley mkn nasi minyak Somali...nyum3....''
''Ayah ok jer''...
so apa lagi...pn driver memecut ler...
Sampai le kami di restoran African Paradise tu...tapi juadah ready after kul 5ptg.

So merayap le lagi...(MUMME BYK JE IDEA NAK MERAYAP)...
Mumme drove our family ke Bazar Somali...mcm pasar payung di terengganu...di pelopori kaum wanita.

Jadi kami sekeluarga telah bersedia utk beraya...we can say this as very unic baju raya.
Secara automatik tema raya tahun ni coklat /perang/peach...x sabar rasa nk report dkt mak di kg.

Baju raya Nuha dah basi ok...dah rasmi dah pun...ok la tu,nanti mumme cuci,pakai time raya yer...



Comments

  1. ala..tomeynye anak dara sorg ni..siap dgn tudung lagi tu. nampak muslimah sgt..hahah..klu bukak tudung nuha nampak mcm notti skit..compare tu danish yg muka manja..heheh..btul x nurul..mesti nuh kenan notti kita masa kat syed putra dulu..wakakakka

    ReplyDelete
  2. tu la Atid...kalau dia pakai jeans,lagi sakit jantung mumme dia...pakaian mempengaruhi.jd elok la kan pakaikan dia tudung...better sket.ayah dia kata perangai nyakat tu mcm kakak ayah...hahaha.lps mumme kata nuha macam maktok...ayah angkat nuha dan peluk...mesti dia sayu kan Atid...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts