When the things didnt work

Here we go...new solution for not so new problem...
Alkisahnya...begini la new solution to our home safety...
dah cuba the proper one...tapi smakin lama semakin hebat skill anak2 mumme mengoperate kunci2 tu...jadi kami memerlukan satu inovasi baru...

SO,THIS IS THE ANSWER...WORK TILL NOW...FOR STILL LESS THAN 12 HRS
(pagi tadi mumme ternampak nuha cuba2 nak buka,tapi grip tu mmg kemas...;) )

Comments

  1. hahaha ganaz yet comel safety solution..tersenyum lin sorg2 tgk mumme ikat pintu tu..huhu kat rumah ni mcm tu la..bingit telinga kita dibuat nya!hehehe

    ReplyDelete
  2. adohai...sblum ni kan lin...almari solek dlm bilik kena add accessory ni...hihihi

    ReplyDelete
  3. haa..idea2..adam pon suka buka laci..peti ais...almari dah skrang..pastu selerakan benda2 kat dlm dia..tu yg x tahan tu.yes..nak cari la safety solution mcm ko ni..hahahaha

    ReplyDelete
  4. cari jgn x cari,atid...adam ok kot dgn safety gadget utk knk2 yg putih2 selalu tu...comey la sikit...kalo yg mcm ni...thn sakit mata je la mmndg...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts