Cuba teka...

26'' Women's Schwinn Delmar Cruiser Bike

Ada sesiapa yg tergoda x dgn bicycle ni?
Weekend baru ni mumme went on intensive tutorial about bicycle,and it's type,it's accessories...
Tapi bila lihat gambar di atas ada x sesiapa yg peka dgn satu komponen safety?
Ha...ada yg perasan yek...brek...mana brek nya?
Punyala mushkil...mumme dgn husband tanya sama sorang staff kat situ...dia kata,kalo nak brek,paddle la backward...PEH...mcm cerita pak pandir atau p.ramlee la pulak...masalahnya,mumme mmg minat sgt basikal kiut ni...
apalagi,jiwa kacau la...x puas hati betul x de brek...

Balik je rumah mumme survey la...rupa2 nya beskal ni x dlm grup Cruiser...dan ada gak site yg grupkan dia dlm grup beach cruiser...oooo,patut la x de brekkkk...tapi mumme jumpa gak shopsite yg jual beskal ni dgn brek...tapi almost USD200...ADUSSS...

Ok...mumme nak share antara bike accessories yg menarik perhatian mumme 

WeeRide Co-Pilot Child Trainer
co-Pilot child trainer
Bell Sports PickWisk Wickers Errand Backet
Wicker Errand Basket
Bell Classic Child Carrier
Child carrier

Child trailer
Allen Deluxe Trunk Mounted 3-Bike Carrier, Model 103DB
Trunk mounted bike carrier


Pesanan dari mumme...mari le kita sama2 bersenam...lepas raya2 ni...

Comments

  1. alahai mumme camne nak bersenam nih sbb linn duk layan tat nenas sehari 25 biji muahahhaha

    ReplyDelete
  2. sedapnyer tat nenas...mumme pun x leh tahan...

    ReplyDelete
  3. lgsung x penah tgok.. comey2 hehehe

    ReplyDelete
  4. kan...menarik poket smuanya...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts