3 years old dulu dan sekarang

Kekadang bila kita renung mata anak2, terfikir ''Dah besar anak2 ku...terasa mcm baru smlm sambut kelahiran mereka di dunia....''
Semoga anak2 kita menyayangi kita sebagaimana kita menyayangi mereka apabila mereka sudah dewasa nanti...

Semalam genaplah 2 hari NuHA toilet trained...syukur sungguh2 mumme pd yg Esa...

Bila hari2 menghantar dan menjemput Danish dan Nuha dr bas sekolah pulak,terfikir...macamana lah cabaran anak2 aku nanti...mumme masa umur cenggini x de pun kena stressed kenal ABC,dok hepi2 ajer main pondok2...

Mumme akan cuba mengimbangkan keperluan emosi anak2 mumme supaya mereka x kan miss seminit pun kegembiraan sebagai KANAK-KANAK....

Comments

  1. hai mumme... how r u there..? sedih lin baca ur entry ni :( kdg2, without kita sedar, kita dah amik masa kanak2 diorg kan.. tu la my mom ckp, dia anta lin tadika abim je, elok masuk universiti.. ni anak2 kita, kecik2 dah kena blaja macam2.. tp nanti, takut diorg ketinggalan pulak kan.. so how~~~

    ReplyDelete
  2. hai lin...mumme half ok half x brp ok,hihihi.tolong doakan kesejahteraan kami yer...
    itu ler lin...mumme risaukan juga anak sulung mumme ni...ABC,belajar x minat...

    ReplyDelete
  3. dah besar dah danish n nuha ek..tgk gambar diorg ni mcm dah besar sungguh..hehe...rasa mcm baru je aku melawat ko yg baru lepar deliver baby..hahaha..so amacam yg ke -3rd? heheh. tu la kan..bila renung2 mata anak kita..xtau la nanti diorg ni mcm mana,, dgr kata ke tak..bergaul dgn sape..sume tu kena amik kira..takut salah berkawan..aku pon dah mula pikir camne nak bentuk adam ni..anak lelaki kan..kuat main je..suh duk tgk buku mcm liat skit.hehehe

    ReplyDelete
  4. aah,dh besar diorg Atid...Adam pun cepat jer rs dh besar. aku takut juga aku ni too much worry mumme,tid.balik mesia ni mmg Danish dgn Nuha kna g kem solat,setiap kali cuti sekolah...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts