Autumn in my heart...

Musim luruh sudah tiba...
guess wat mumme love best about it?
fashionista out there...mungkin ada yg jawab betul...
aah...ini la masanya nak bergaya dgn outerwear...
jom kita jengah2 online mall...ini from juniors dept (ada hati lg mumme ni...)
SO Heathered Boyfriend Cardigan
Boyfriend cardigan yg seswai utk cover-up...boleh pakai even di Malaysia...not so thick...
Takeout Slubbed Boyfriend Cardigan

Derek Heart Slubbed Drape-Front Cardigan

It's Our Time Marled Tunic Sweater
In red
Mudd Marled Cowlneck Tunic
Green 
 
Takeout Striped Tunic Sweater

                                Tunic-style...mumme love this...so girlish...
 


Ini adalah sgt cantik...mmndgkn kena pecah tabung...dr Banana Republic...walopun dr women's dept,still my taste...masih ada taste muda mudi.
 

Comments

  1. salam nurul, kita bkn nya tua pun,...muda lagik..beli ajer..kang balik msia still bleh pakai kan..bukan tak bleh langsung...bergaya kena bergaya jugak..

    ReplyDelete
  2. betul2...mana yg fabrik dia seswai tu mmg dh selamat kena rembat ajan...kalau tebal sikit pakai g genting ke,fraser hill ke,cameron hi-land ke kan...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts