I hope they have it for the mummy...

Pagi ni menyelak email...menjelang Black Friday,byk ler masuk email tawaran hebat...and it's really a bargain!Shopping la sampai terduduk...
Apa itu Black Friday?Black Friday ni adalah hari selepas sambutan Thanksgiving.Pada hari ni,barangan dijual dgn harga yg sangat menarik. Hari ni mmg dinanti2kan oleh consumer sbb harga yg ditawarkan sgt2 menarik...last year my hubby dpt subscribe 4 magazine(HouseBeautiful,Enterpreneur,Travel and Leisure dan SmartMoney utk setahun, USD5+tax! {4x12=48 mags for USD5}...
Tahun ni x de la lg cari tu lagi dah...tak sempat dah...
Kat sini kalau SALE mmg bargain betul2...

Ni mumme tgh geram t-shirt ni utk Nuha...pompuan,pompuan...soping ajer...takde lah...window nyoping ajerrrrr...



                                                        CANTIK TAK?

Comments

  1. salam perkenalan dari saya, shopping jgn tak shopping...:) sy link awak yer tima kasih..n have a nice day

    ReplyDelete
  2. salam kenal juga...thanks a lot...u too...

    ReplyDelete
  3. shopping jgn tak shopping..balik msia leh melangut je..sbb mahai kan kat msia nih...

    ReplyDelete
  4. sudah pokai ler ajan...hang turun Bangi habaq aku,aku bawak tempat murah,baju budak branded di Kajang...kalau masih ada lagi kedai tu...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts