Lebih masa utk tido...

DayFajrSunriseDhuhrAsrMaghribIsha
Friday5:53 7:08 12:13 2:55 5:17 6:33

Sejak 7 Nov lalu,selepas memutarkan jam satu jam ke belakang (masa summer hari tu dh ke depankan masa satu jam...istilah yg digunakan Day light saving),
waktu solat pun berubah dengan mendadak...Cuba perhatikan kotak2 yg mumme dah hi-lite kan...

Jadi di kesempatan ni,elok ler untuk mengganti puasa...
Puasa 2010 waktu berbuka di antara 8.30-7.30 mlm.
Bukan nak berkira tempoh berpuasa,tapi mumme percaya inilah antara rahmat Allah untuk muslim di sini.Dalam kepayahan tu,terselit juga nikmat...







Penguin Pajamas for the Whole Family
Comel x satu family boria pajama?Jgn tak cayer,kat sini,ada satu hari di sekolah,ada Story time Day...hari ni kanak2 pakai pajama di sekolah.Di universiti pulak,dress code x strict sgt,so x heran pun kalau nampak student pegi kelas pakai pajama yg ala2 sport attire...







Comments

  1. haaa..best2!! boley ganti puasa kan..sini pun cepat sgt gelap.pukul 4.30pagi.kul 6 tu dh mcm kul 8.yg bestnya,rasa cam waktu puasa tu singkatla skit.hihi.

    ReplyDelete
  2. same yek,anis...ape lagi...ganti posa rally ler kita...

    ReplyDelete
  3. wow bestnye sekolah kat sana
    de story time day..

    ReplyDelete
  4. itu part yg mumme suka...part yg mumme x suka bila budak2 balik nyanyi lagu jingle bell...huhuhu

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts