Macam kat Putrajaya...

Menjejak kaki di tanah Orlando,Florida waktu sejuk2 di Ohio memang tepat pd masanya sbb time2 gini di Florida x berapa panas mcm waktu summer...dan dpt lari kejap dr kesejukan O-hio.

Penerbangan ke Florida memakan masa 2jam (driving might take 24 hours)...
Sampai jer cabut semua jacket tebal2...

Ohio dan Florida antara 50 negeri dlm USA,namun dr segi iklim berbeza...dan senibina pun yg mumme nampak dr tepi hi-way ke tempat penginapan...mcm x percaya...rumah batu...MACAM KAT MALAYSIA,TO BE MORE SPECIFIC, MCM KAT PUTRAJAYA...

4 rumah berkembar?Mungkin kewujudan garage bertutup perbezaan paling ketara dgn rumah2 tmn di Malaysia...

Panas2 berendam dlm pool

Green house/jaring nyamuk?

Zoom dekat2...ada pokok pisang...
Lagi pokok pisang...tanam jgn x tanam,kalau di Ohio,pisang boleh cecah 50-80cent (ikut jenis) satu pound (lbs)

Apartment/townhouse?

Watch for your kids!


Main gate

Comments

  1. cantik rumah diaorg...betul mmg cam ala2 putrajaya...agak2 mesti poket diaorg tebal yg duk situ:)

    ReplyDelete
  2. area Florida,30 minit dgn DisneyWorld parks pulak tu...mungkin harga rumah mahal,Mother of Two...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts