Rupanya lagi susah nak buang angin dari pam angin...

bukan angin sebarang angin...
ni nak pam/buang angin dari tilam daaaa..
Ozark Trail Elevated Air Bed
Yang mumme mengusahakan pg ni saiz twin ajer,kalo saiz queen cenggini...mungkin malam baru flatten betul2...

Tujuan asal mumme beli tilam ni utk Nuha...bior tido katil asing dgn abang Danish,walopun tido sebilik...ye la,dimaafkan lagi 3 dgn 4 ta-un....
Ini,asal pagi mumme kejut nak g sekolah...nampak dok landing atas tilam angin ni 2-2 sekali...

Jadi memandangkan pada penaakulan mantik mumme,x de lah signifikan pun kehadirannya...
baik ruang kosong tu mumme susun dgn bag nak packing balik,
mumme pun memulakan langkah utk melipat kembalik tilam itu...
pd firasat pembahagian masa kerja (sebelum kanak2 balik,tolong pam balik---ini kegemaran mereka ya...)dlm 30 minit ja...
nampaknya sampai mlm ni belum belipat lagi tilam camping tu...
hihihi...

Mumme x tau kat Malaysia ada x bilik pameran rumah ker,set katil ke yg gunakan tilam angin...di HGTV ditunjukkan trick nak nampakkan mcm katil+tilam genuine...dgn tumpukan perhatian penonton pd HEADBOARD dan BANTAL yang penuh katil tu...serius...x nampak bezanya...kalau cenggini,who can tell kan...


Mungkin elevated air bed cenggini dah ada di pasaran Malaysia kan...
dulu pun dah ada,dan berpatutan la...cuma rendah.ala2 katil Japanese...
Jadi kalau nak pindah rumah senang la sikit bagi yg bujang2 tu...
kalau nak beli, beli yg berkualiti,takut jadi bongkok sabut/sengal2 satu badan pulak nanti...

Comments

Popular Posts