Boo Kap,Cape Town,South Africa



What is so interesting about this city?
The architecture...
See the colourful buildings/houses...
Mumme menonton TLC pg ni dan sgt tertarik dgn dokumentari tentang CapeTown...
jadi mumme nak share dgn blogger smua...

 




Yang menariknya,Boo Kap was told a former Malay district in Cape Town dan bandar muslim...

Comments

  1. Warna-warna bangunan yang cerah dan ceria

    ReplyDelete
  2. Ye lah colourful betulkan, macam tadika pun ada kan MumMe,hehe...yang penting ceria.

    ReplyDelete
  3. Ummi...patut company jual cat buat commercial kat sana...;)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts