Salam dari Malaysia

Masuk hari ni dah nak masuk 3 hari menghirup udara Malaysia...
Baru mumme dpt bygn sebenar pelajaran geografi dulu...kelembapan tinggi di negara kita...
tercungap2 mumme kepenatan...buat kerja sikit dah penat...

Walaupun tercungap2 terpaksa la juga buat...
Nasib baik la ayah dan mak dan keluarga dah cuci serba sedikit...
tinggal sikit2 ja lagi...terutamanya...najis lipas dan tikus...adus...

Memandangkan esok encik suami akan lapor diri di tempat bertugas,jd kami telah menyelesaikan banyak perkara hari ni...

Esok mumme akan meneruskan kerja2 pembersihan,lepas tu uruskan persekolahan anak2,lepas tu nak korbankan ikan pari yg mumme borong di Tesco (mmg mumme habiskan...lama seh x makan stingray masak asam pedas ) ....ermmm,peket segera yer,..panaskan kuah dlm paket dan tambahkan saja ikannya...sebab...
spices2 mumme belum berbeli lagi...

Okeh,sekejap lagi mumme nak ziarah2 sikit...
mumme byk idea nak tulis...masa jer belum mengizinkan...cepat benar ngantuknya malam2... :)

Comments

  1. Alhamdulillah MumMe, dah balik Malaysia rupanya,ummiross tumpang seronok.So boleh lah ummi pos FM tu esok ye...

    ReplyDelete
  2. salam nurul...alhamdullilah sampai dah kat cni. nanti boleh la bg contact num..leh jenguk2 korg satu family ek..

    ReplyDelete
  3. welcome back my dear, aku nak pi kl hjg bln nih...boleh pi umah hang? boleh story mory..insyaAllah jadi..nnti aku compom lain...

    ReplyDelete
  4. Selamat menjalani kehidupan di Malaysia semula.

    ReplyDelete
  5. @Ummiross:Orait Ummi...Bestnyer...nanti mumme tunggu abg posmen yek...

    ReplyDelete
  6. Wslm...tu,lah Atid...akhirnya...okey,nanti kita jumpa...nak jumpa Adam/////

    ReplyDelete
  7. @mamaaqil:sila,sila...mai la...nanti akanku update no.teponnya...

    ReplyDelete
  8. @Cempakamelati:Tima kasyih...tu lah,mcm blur2 lagi...byk juga perubahan selama 2tahun+ mumme meninggalkan Malaysia.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts