Mari pergi sekolah

Sambil menunggu kanak2 balik sekolah...terasa rindu pulak pada Danish dan Nuha...
Teringat lagu ni lagu feberet Danish di sekolah baru ni...



Nuha pulak lagu bangun pagi gosok gigi...

Comments

  1. eh...mumme, little caliph taman sri melor ke ni? he..he..

    ReplyDelete
  2. Sedap pulak dengar lagu ni mumme...

    ReplyDelete
  3. @Adzriel AB:Dpt full mark ni... ;)

    ReplyDelete
  4. @Ummiross:Hari2 Danish dagn Nuha kena nyanyikan utk mumme mereka

    ReplyDelete
  5. kalau dah dapat full mark kena belanja makan tau. tadi sempat singgah yati percik. makan dgn anak sulung coz ambil dia balik dari smkj4 tadi agak lewat, dah pukul 4 ptg.

    ReplyDelete
  6. @Adzriel AB:Minggu ke 2 di Bangi lagi mumme sekeluarga dh try Yati ayam percik...kepok leko ada umph...

    ReplyDelete
  7. @Azri:jadi azri ni senior Danish dan Nuha,lah...

    ReplyDelete
  8. ha..ha... azri sekolah situ memang belajar banyak benda. yg penting praktikal. kakak dia asyikin pun sempat 6 bulan terakhir di situ masa 6 tahun, terus dpt membaca. sebelum tu risau sangat dia tak boleh baca masa hantar di 2 buah tadika di seksyen 7.

    ReplyDelete
  9. @Adzriel AB:semoga ada perkhabaran baik juga utk mumme PTM next week...tapi 2 minggu pertama dah nampak kesungguhan dia menghafal...terkumat kamit menghafal bacaan solat bila dengar azan..rasa sejuk perut mumme mengandundungkan Danish.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts