aku mesti jenguk blog ni hari-hari!

aku mesti jenguk blog ni hari-hari

heh heh heh...ini entry khas mumme utk kak liza...
mumme ada sikit masa terluang so buat ler keja sekolah ni... ;)'

nak ceritanya...blog2 yg mumme mesti jenguk bila kelapangan sbb kdg2 mumme miss jugak bukak blogger.com/blog mumme sendiri...
jadi ini lah dia blog2 itu...
1. http://adzriel.blogspot.com/
2. http://salamborneo.blogspot.com/
3. http://anisthebumblebee.blogspot.com/
4. http://atierulparents.blogspot.com/
5. http://aliaharyanie.blogspot.com/

jadi anda semua cubalah lawati blog2 ni...mungkin anda juga akan jatuh cinta dgn blog2 ni...dan akan lawatinya seselalu lepas ni...

Comments

  1. Thank so much,sayang MumMe...
    really appreciate it,
    ummi pun suka singgah sini
    tuan rumahnya friendly

    ReplyDelete
  2. luv u too

    http://adzriel.blogspot.com/2011/03/mummeku-sayang-lenyek-la-pipi-budak-tu.html

    ReplyDelete
  3. memang selalu pon. hehe.
    follow u dear :)

    ReplyDelete
  4. thanks nurul sudi singgah ke blg aku ek..ehheh..aku pon miss sgt klu ko x update entry. dgn cara ni je la aku rasa keep in touch sgt ngan ko..hehe.

    ReplyDelete
  5. @Ummiross:sayang ummi jugak...dgn support ummi n others jugalah mumme terus berblogging ni...

    ReplyDelete
  6. @Adzriel AB:walau baru kenal,tapi dah rasa mesra dgn Kak Liza...lots of luv frm mumme...

    ReplyDelete
  7. @Amiera Hilton:thanks.selamat berkenalan...mumme dah follow u back...

    ReplyDelete
  8. @Atid:kan Atid...dlm kebizian,melalui blog jer lah kita dpt update life masing2 kan...kita kan kawan...dah berbelas tahun pun...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts