CowboyTown=(MagicKingdom+AnimalKingdom)ala Malaysia

Last weekend mumme n family berpeluang ke A Famosa...Tempat dituju Cowboy Town sebab ada kawan bgtau ada koboi real,siap tembak2 lagi...
Sbb CT ni mula operasi pukul 6ptg,kami depart lepas Asar,dlm pukul 5lebih gitu dan melangkah masuk CT dlm 6.15ptg...memula bosan betul...lps tu try main Bumper Car 4 org jer...siap mintak masa extra dgn adik yg jaga tu...best...x de org lain main...lepas kami ber4 berlanggar2 tu baru lah ada kanak2 lain yg paksa ayah diorg beli kan tiket nak main Bumper Car jugak..;)


Sekadar camera trick:nampak tinggi kan...

Selesai solat maghrib,ramai dah berpusu2 nak tgk show...Red Indian show,Parade dan akhir sekali fireworks...mmg ideanya tu mcm di DisneyWorld...tapi yg uniknya,most of the event di sesuaikan mengikut acuan Malaysia,dan keunikan Malaysia...

Ewah,ewah...laju lagi cik parrot...

Kebetulan malam tu Earth Hour...yg bergelap selama 60 minit tu...jd kebetulan lah,kami dpt join event tu tahun ni...

Aksi ni berbahaya:Jgn sesekali tiru yek...


Peserta parade yg sgt mencuit hati...ayam....aduhai...tabik spring lar...ayam2 tu sungguh berdisiplin...x de pun menyimpang ke kiri kanan...terus jer balik ke reban diorg...
Tapi kan...satu benda yg mumme kempunan utk visit ke A Famosa ni,x sempat berhenti koyak durian dekat pondok tepi jalan tu...aduhai...derian,derian....

Comments

  1. best ekkk gi jalan2. mumme naik kuda tak?

    ReplyDelete
  2. Bestnya nampak CT tu, mesti enjoy satu family kan MumMe...

    ReplyDelete
  3. @Kak Liza:Dok syok tgk orang naik gajah,Kak Liza...sendiri tak ride apa2 haiwan pun...;)

    ReplyDelete
  4. @Ummiross:alhamdulillah,Ummi...enjoy...dan terpegun dgn kebolehan pelatih2 haiwan di situ...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts