Hajat 3 tahun yg belum tercapai...

Serius je bunyi....
Sebenarnya bukan apa pun...
Hajat nak belajar main SUDOKU..
ingatnye mumme nak buat satu entri pasal permainan sudoku tu..
tapi bahan rujukan belum dicari...
Manalah tahu kalau ada sesiapa kat sini yg pandai main sudoku dan boleh ajarkan mumme...


Comments

  1. Camne main ni MumMe, ummi pun tak tau tapi selalu jugak tengok dalam s/khabar STAR

    ReplyDelete
  2. ummi,mumme ade try praktis online sudoku,tp x mantap lagi skillnye...hehehhe

    ReplyDelete
  3. kak liza dapat juga buat tapi memang slow le. otak dah tua tapi sebab suka maths, buat jugalah. anak sulung kak liza lebih laju menyelesaikannya walaupun tidaklah expert sangat.

    ReplyDelete
  4. wah kena berguru dgn kak liza dan anak2lah nampaknya...sbb mumme x pernah lagi berjaya habiskan 1 game dia dgn betul...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts