Danish pun suka...

Mumme nak kongsi kisah shopping groceries last week...
Sbbkan mumme n husband nak start menu sihat,kami decide kena ada buah2an...
jadi sedang kami memilih2 buah2an pilihan hati...
adalah sorg ni komen...
''mmmph.....that smells good...''
sambil tarik tgn mumme...
mumme pun ikut la si Danish yg menuntun tgn mumme ke satu arah...
''I want eat this buah...sehdap...''
HAR HAR HAR...
Buah apa kah itu?jika anda bijak bistari...cuba la teka...

Yup...betul.10 markah...

BUAH DURIAN...

puas mumme pujuk dia kata kita p makan di tepi jalan...ada port baru di bandar baru bangi...bus station yg abandoned kat tepi klinik kesihatan section 3 tu...park senang...tapi yg paling sedap mumme pernah makan...dekat tepi jln section 2...durian dr pahang katanya...

OHHH...ANAKKU....
kemana tumpahnya kuah kalau bukan ke atas roti canai (another favourite Danish....)   :)

Comments

  1. hehe mak n anak peminat durian ye..ada ganglah. Ummi pun suka durian MumMe, tp kat Sarawak ni tak banyak durian, bestnya ada port plk tu,klu dekat pi join jugak ni..

    ReplyDelete
  2. ummi...mula2 dia x nak rasa...mumme calitkan sikit di bibir dia,terus nak lagi...so,sekarang dah x leh lupa keenakannya...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts