Chemists In da hauz

Mumme dgn encik husband
berpandangan
bila
tiba2 jek ada tebuan
dlm bilik air...

kes disiasat...

owh...

patutlah anak dara yg sedang asyik bersiram itu
diketit (disengat)
tebuan...


dia sudah menghasilkan
satu aroma yg sangat menusuk hidung
melalui eksperimennya
pada hari itu


CAMPURKAN 4 JENIS SYAMPU DI DALAM SATU GAYUNG...KACAU IA RATA2....

anakku ada bakat ayahnya...chemist...

The most suitable photo to picture her


p/s:selepas 2 hari baru surut bengkak kesan gigitan tebuan tu....

Comments

  1. Sakit jugak MumMe kena sengat tebuan ni, berdenyut. Ummi pernah kena dulu sampai demam.
    Harap Nuha tak sakit lagi...

    ReplyDelete
  2. hahahah, budak2 mmg suka main sabun kan..tapi dia tak nangis ke kena sengat tu?
    -mamaaqil-

    ReplyDelete
  3. nurul, next month kami nak pi visit rumah hang.hantaq raket danish.. (insyaAllah) kalau jadi kami roger lain..kena masak spesel ekk..mai jauh nih..abah aqil meeting dekat ukm..
    -mamaaqil-

    ReplyDelete
  4. @Ummiross:dia hanya jerit sbb takut "lepas"(lipas)...pagi esoknya bila dah bengkak baru tau dia kena sengat...alhamdulillah,ummi...dah sembuh...

    ReplyDelete
  5. @mamaaqil:nuha ni ms dlm kandungan mumme doakan jd iron lady...kebal pun kebal,ajan...kena kapit pintu kereta pun boleh releks...nangis sbb mumme dia yg nangis...

    ReplyDelete
  6. @ajan:mai saja...jgn risau...habaq sj nak makan apa... ;)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts