Concert,concert,concert

Lama x bersiaran....
kini kembali dgn mode kindi teacher...

Earliest to come H-T penghargaan utk guru2...
Dan next to come before yg dinanti2kan...cuti sekolah hujung tahun....ialah concert....
sebab mumme teruja sgt bila dgr possibilities utk theme musical drama tahun ni...

maka teringatlah kenangan silam....

jomlah mumme nak share dgn smua...
mmndangkan tiket nak masuk musical drama ni di sini mmg lah mahalnya..
ke2-2 persembahan ni mumme masuk di Animal Kingdom (tiket masuk dlm 80usd sj....boleh tgk,main dgn percuma smua yg ada di dlmnya....seharian pun x habis main)
tak tahu lah bila lagi dpt menikmati musical drama (yg boleh buat kita sgt2 teruja...seriously)...Disney On Ice?(how i wish to....)



best sgt bila Nuha dan Danish sgt2 insaf lepas tgk Finding Nemo ni...
Juga Lion King....



erm...drama musical yg mungkin mumme propose,sbb senang nak buat,Mamma Mia-Honey,Honey..
depends on penerimaan masyarakat....agak2 ok x ek?

Comments

  1. MumMe,mesti enjoy kan buat latihan dengan budak2 nanti kan, rasa nak tolong sama..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts