Penantian Seminggu....

Berakhir sudah....

Dlm tempoh seminggu tu,
mmg Danish tertanya2...
MUSYKIL...
soccer tu cemana....sampaikan hari ni masih tersasul....
basketball...(tu dah 2 kali training)...

tetiap pagi lps mandi,dia akan main game soccer...

lepas tu akan tanya pagi ni pg sekolah mana?
nak pg sekolah basketball...

dan yg terakhir jumaat lepas
dia tanya
cemana rupa coach yg ajar dia nanti...

tapi pg sabtu smlm dh terjawab semua persoalan dia
dan berakhirlah penantian dia...
di www.klinikbolasepak.com
training di SKJalan 4

Semoga Danish akan menjadi anak lelaki yg matang
punya ketahanan dan kecekalan
utk hadapi hari2 mendatang
kerana mumme dan ayah sanggup berusaha apa saja utk memastikan
anak2 kami gembira dan
segala potensi dlm diri dicungkil dan digilap
mumme dan ayah sentiasa menyokongmu
dlm apa keadaan sekalipun....

Comments

  1. asah minat dia... kak liza pun suka bersukan.

    ReplyDelete
  2. betul tu MumMe, anak2 patut diberi peluang mengasah minat dan bakat, kalau tidak kita tak tau sejauh mana potensi mereka, moga Danish enjoy dan berjaya...

    ReplyDelete
  3. @Kak Liza:tu lah kak...bersukan angkat besi berenang berlari...lalalalala

    ReplyDelete
  4. @Ummiross:betul tu Ummi...terima kasye ummiross...harapan mumme,sukan dpt jg membentuk kematangan dan jatidiri Danish,Ummi...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts