Gym terakhir menjelang ramadhan....

Fuh...hari rabu minggu depan mumme pasti berbeza....
sbb tidak lagi ke gym seperti minggu2 sebelumnya....
Seronok dapat teman ke gym...sama2 berkongsi tentang gaya hidup sihat...
sebab kawan mumme yg lebih mumme anggap adik tu pernah melalui pengalaman sebagai remaja berisi....
namun keazamannya....dia berjaya sampai ke tahap sekarang....
bagi mumme pula lebih kepada mengekalkan fitness...
kalau dah lama x work out...mengantuk saja bila mengajar...penat tu mmg penat apalagi lepas dh 2 bulan x de cuti ni kan...

Selain daripada tu mumme nak memastikan seluar2 yg ada dpt terus dipakai.... :)
Just to share workout for thighs...


Hmmm...
Tapi...mumme bersedia juga lah...kalau2 lepas puasa ni kena pakai skirt pulak...sbb dah menjamu selera sakan di bulan ramadhan dan syawal nanti...
Jamu2 mata buat senangkan hati....skirt pun cantik...


Just tambah hijab dah sesuai utk kita...
Heh heh...byk pulak pastenye...research sebenarnya....persediaan utk shopping date rabu depan...jom ladies...wednesday always the day for ladies...


Comments

  1. MumMe, bestnya dpt pegi gym,nanti tunjuk workout untuk tummy pulak ye, hik!

    ReplyDelete
  2. tu lah ummiross...tapi keluar je dr gym tu terus cari cheese nan famous di situ!ok,nanti akan di usahakan...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts