Manners Lesson

Last week mumme realised yg Danish not really behaved in public...
risau....membebel2 mumme...
fikir punya fikir...dpt idea utk cari manners lesson di youtube....
memula jumpa flashcards tentang manners...the kids really enjoyed the video....
then bila jumpa video ni,happy sangat...sbb ia lebih dekat dengan nilai2 kita....
Dan ia juga peringatan yg sgt penting buat kita org dewasa...sebagai penawar juga kalau terasa susah atau sedih...

Comments

  1. bagusnye vid ni..nnti nk suruh uyin tgk jugak...hihihi..

    thanks mumme :D

    ReplyDelete
  2. MumMe,tak dapat tengok video ni kat blog MumMe, kena klik ke You Tube. Video yang simpl,kanak2 senang faham- mulakan dengan bismillah, ucapkan Alhamdulillah dan cukuplah Allah sebagai penolong.

    ReplyDelete
  3. @Ummiross:o,thanks ummi...sayang ummi...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts