Cari idea pelamin...

"Kak Long kawin dulu buat lagu mana?",mumme membelek sms adik...

Tak lama lagi keluarga kami akan menyambut 2 org baru utk 2 adik lelaki...
Jadi utk menjimatkan kos dan tenaga...kami gabungkan sekali majlisnya...

Tapi masa mumme kawin dulu lagi lah bajetnya...

Setahun mengumpul dan menabung masih belum mampu memenuhi semuanya...

Jadi antara perkara yg mumme dan asben telah keep out of the list ialah pelamin...

Namun utk 2 adik ni...insyaAllah mumme akan cuba sedaya upaya...Jom tgk2 mana yg agak2 mumme termampu di DIY...

Comey...


comey jugak...wed in a dress...taken frm maysaa.com



hmmm...cantik sungguh...mampukah kakak mu????
tika inilah mumme rasa bestnya kalau mpv boleh transform jadi loriiiiiii...kita TRANSFORMERS kan Danish...boleh bawak balik barang ke kampung sewenang2 nyaaaa....

Comments

  1. Seronok ni MumMe, boleh asah bakat dan kreativiti, ummi pun suka nak buat menyibuk kalau bab2 pelamin dan gubahan ni.

    ReplyDelete
  2. tu lah,ummi...excited juga ni...campu berdebar2...jgn pelamin runtuh dah lah... :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts