Manjakan diri

Ahaks...hr ni berpagi2 dgn en asben la pulak...
tapi kan...cuaca x secerah semalam...
jadi selepas hantar Danish dan Nuha ke taska(hiks),
kami pun berpikir2 la apa aktibiti berpaedah (smlm berjy menempuh kesesakan bandar kajang utk pg tuko tepon di TMPoint...) sape penah g kajang tau la...sibuks...

SEKALI...

mumme nampak banner pusat terapi...dush...terus mengingatkan en asben pd hasrat hatinya nk menerai Dr Jism Al Jabbar...SO ada masa kan...apalagi...berderu kami ke Saujana Impian (gigihhhh)...
elok je sampai,dok atas kosi terapi...bermulalah sesi terapi dan promo oleh salesperson kat situ...

TERPESONA mmg terpesona...

Tapi seperti biasa,mumme dgn asben ni mmg akan pikir abis2 kalau nk buat big purchase...
Mmg manfaatnya byk,tapi musim tgh sesak2 ni kan...anak2 nak naik sekolah...harijadi kuda2 pun dah nak menjelma...jadi kena la planning lek lok...

FUH...mmg sedap la terapi tu...

URAT kaki yg tersimpul dah elok...serius...mata rasa cerah laaaaa



JADI...selesai treatment kami melangkah pulang....dlm perjalanan dah dekat rumah nampak banner....
ada PROMOSI PEMBUKAAN...terapi freee sampai 31 Disember 2011 di pusat terapi Al Jabbar Bangi Perdana...depan surau Bangi Perdana tu....

HAH...apalagi...another 1 hour....huyyo...best sungguh memanjakan diri hari ni...rasa bertenaga sgt nk mengemas barang nak balik kedah malam niiii...

Comments

  1. waa eloklah tu MumMe, nak berjalan jauh badan kena segar, barulah kurang mengantuk. Ummi pun pernah cuba terapi Al Jabbar ni, memang best!. Selamat balik kampung dan berhati-hati dijalanraya ye..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts