mumme and doter


apakah perasaan anda bila...
1)doter anda refuse pakai baju yg anda pilih
2)complain cara anda tie rambut/ponytail dia
3)carry makeup box dia ke sana ke mari
4)berlari masuk kedai dan hilang...suddenly muncul bw satu baju dan kata ''ni my size''...

itu sebahagian jer...

anda sebenarnya perlu redha...sebab...
1)mungkin pengaruh persekitaran cth:sekolah,tv,cikgu dia di sekolah (ooops,i did it...)
2)ms anda preggy dia,anda mmg kuat melaram
3)atau.....selepas dia dilahirkan pun,dia melihat anda suka melaram...

TAPI kan...
best jugak bila doter yg seperti di atas ni sikat2 rambut kita (sampai byk yg gugur!!!), tepuk2 muka kita dgn bedak (bedak badan!!!),picit2 kaki kita bila lenguh (!!!)

mumme sayang kakak nuha...walo selalu buat mumme hangin pagi2...love and kisses...

Comments

  1. bila lagi besar sok.. dia plak yg jadik kita punyer adviser...:)

    ReplyDelete
  2. very true...dah ada bunga2 dah... :)

    ReplyDelete
  3. usahkan doter, baby boy kak liza pun dah pandai nak baju eshem (hensem)..

    ReplyDelete
  4. ...ni br lps mekapkn mumme ni,ummiross...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts