Pets on board

Fluffy travel jauh utk kali ke 2...

Ini kali ke 2 saya mengunjungi tok dan tokwan...tak sabar nak sampai...bergoyang2 saya di sini...tapi saya dpt lihat banyak new stuff...

Tengok lah kakak saya di dalam feri menuju ke sekolah mumme dan ayah...
Sekolah mumme dan ayah...

Mumme kata dulu mumme hari2 menapak...paling mencabar di sini...steep betul bukit ni...Abang Danish tanya kenapa mumme tak naik kereta atau motor...mumme senyum saja...mumme kan ada ramai adik2 yg nak bersekolah...mumme tak nak susahkan tok dan tokwan...orait apa jalan kaki...x lama lps tu bas purple dah ada...lega la sikit mumme...

Ni la home mumme utk 2 tahun...(cakap hostel,jenuh mumme kena bg definition)...ayah pun di Desasiswa Harapan juga...utk setahun...Abg Danish makan nasi kat kafe sedap dan murah...mumme makan nasi putih ayam dan kerabu mangga RM2.80 jer...berbaloi bayar tol masuk pulau...sekejap je singgah...sejam lebih gitu...balik naik bridge pulak...



 
Abang dan kakak tolong tokwan....saya
<> main acah2...try panjat pokok...hmmm...best...
abang danish blow candles dgn kawan2 (2 beradik ni baru ketiadaan ayah 2minggu +...tapi semangat mereka cukup mengharukan...
di kampung mumme ada paddy field...abang danish kata pokok beras...

Penang Bridge
opps...on the way balik saya menahan kesejukan sbb kami singgah di Cameron Hi-land...tapi serius saya happy...

Comments

  1. MumMe..bawa balik kucing ke kampung ke? comelnya kucing tu.

    ReplyDelete
  2. aah ummiross...hepi dia kawasan luas di kampung...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts