kamu mesti x nangis lagiiiii

hi hi...tugasan berat di hari ke 3 persekolahan...jumaat semalam...

alkisah,berhimpunlah ALMOST ALL knk2 yg dtg dgn tangisan,dgn mama bersekolah seharian sehari sebelumnya,dgn yg nangis sampai tetidoooo...di dlm kelas mumme...

sbb smlm mumme dah ngorat2 sikit diorg...kbnykannya dh ok...dh stop nangis the moment entering the class....

CUMA

ada sorang jer lagi yg meraung2 nak balik...

Jadi kebetulannya...jari dia luka berbalut dr rumah tadi...
sambil nangis2 mencari2 idea suruh mumme call mama dia dtg ambil dia (dh try call mamanya...no diberi 5667 :)hiks)
dia dtg lah dkt mumme...
::Teacher,jari saya darah niiiii::

 mumme jawab
::larrrr mmg la kalau kita nangis,darah pun boleh keluar sekali kalau kita ada luka::
erkkk :(`...
SEKALI
dia x jwb pd mumme spt yg sebelum2 nya...
::mana ade::
KALI NI...
dia diam dan diam dari nangis....terus...TERUS....

Begitulah terhiburnya berada bersama kanak2 walaupun minggu pertama ni pnuh dgn drama...
but i am not a drama queen...hikssss

Comments

  1. pandainya MumMe, termakan jugak dia dengan kata2 MumMe ye,hik!.Kanak2 ni hatinya lurus, senang dengar cakap bila kena gayanya kan MumMe,tambah kalau kata2 tu dari gurunya.

    ReplyDelete
  2. anak2 skrg ni pandai betul,ummiross...alasan kena convincing br diorg terima...garu kepala cikgu ni...

    ReplyDelete
  3. haha. seb baik teacher nurul ni psyco bebudak :)

    ReplyDelete
  4. sealahnya sekarang tid...minggu ni dia blum muncul2 lg...saspen betul......

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts