Tak patut tayang...

Ini kisah tgk movie last week...dr rumah dah check online TGVnyer website...tgk Alvin and Chipmunks byk lg seat...slalu mmg beli online jer tapi kali ni ada kerumitan sikit dgn prosedur (x sure knp)so en asben kata walk in je laaaa...

ok....melangkah masuk dgn jacket2 nya...tgk pulak alamanda lengang...orait...
turun ke TGV pun lengang...trus ke kaunter...sekali check seat separate je yg tinggal...pulak nk balik jer...

Mumme trus suggest tgk J**&j**....review mcm ok...

Memula mcm ok...hepi jgk sbb menyingkap kenangan di US...boleh ketawa sbb agak faham dgn jargon2 dia...tapi bila dah sebut

Ben Laden...mumme tak semena2 boleh cakap JAHAT.

Ternyata start dr babak tu...menyusullah lagi babak2 yg mumme kira provokasi.
semua memihak kepada I*R**L...

This kind of film tak patut dpt masuk Malaysia...Mumme sure sgt filem ni x akan boleh laku/hits di US...dan dijunk kan di Malaysia...

sampaikan babak yg dah ending pun boleh lawak seumpama gini lah...
takkan kamu nak masuk agama Y***** kut...

Comments

  1. Ooh macam tu ke MumMe, kalau tak tengok tak tau kan...boleh sakit hati bila tengok filem macam ni kan MumMe..

    ReplyDelete
  2. lps ni tgk filem U je la...PG13 byk possibilities,ummiross

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts