Antara tol dan dlm taman....

Gembira menerima 2 ahli baru dlm keluarga kami...dimulai dgn majlis di JB...
pengalaman pertama kena tol...kalau x silap mumme ada 4/5tol...
gambar di bawah ni yg pertama...sebaik diiringi paluan kompang...pagar tol dah tunggu dah...mmg adik dh bersiap sedia....sbb 9org makciknya dh warn awal2 lg...pasal toll...2 tol terakhir di pelamin yg ada 2 anak tangga...makcik2 yg paling anker dh bersedia di situ...just for fun,kan...sama2 sporting la...(adik mumme pun make fun jugak...masuk coin dlm envelope)...

Ni baru tol ke 2...dah menunduk si adik mumme...sabor yerrr...

Berikutnya majlis adik mumme yg satu lagi...kali ni di Kuala Kubu Baru...adik ipar yg lulusan ID,jadi mmg dekonya memanah mumme...(selalunya mmg mintak advice dgn dia pun...nak deko2 umah mumme)
Perkahwinan konsep taman...siap dgn dayang2 lagi...

 Ini yg best...sbb smntr nk tunggu mkn beradap,kami selesaikan dulu buah2an ni...walla...duku first time dpt sjk balik mesia ni...makan di wakaf lagi...mmg bakul ni ada di sekeliling rumah...sesapa je boleh makan...bukan utk hiasan.

View dr wakaf...
Jadi begitulah hore2 keje kawin adik2 mumme wives' side...18hb nanti di Kedah pulak...save budget...2 anak lelaki combinekan ajer majlisnya...

Jadi keluarga kami ni penuh debaran sebab double happiness punya majliskan...
doakan segalanya berjalan lancar yek...

Comments

  1. Selamat pengantin baru kepada adik2 MumMe, semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.

    Seronoknya,usik-mengusik, ada jugak tol yang membuat kita gembira kan MumMe,hik!

    MumMe,cantiknya konsep taman tu, buah dalam bakul tu pun cantik sangat!

    ReplyDelete
  2. thanks ummiross...begitulah juga harapan mumme sekeluarga...
    hik hik...alhamdulillah semua dh selesai dgn sempurna...syukur sgt.

    ReplyDelete
  3. wah best nye..dpt dua skali adik ipar nurul. sorg org johor..sorg lg org mana nurul?

    ReplyDelete
  4. sorg lg org kuala kubu baru,tid...

    ReplyDelete
  5. kak liza ingatkan tol kajang tadi... adoaiii cantiknya dekonya. tahniah pada pengantin2..moga bahagia 4ever.

    ReplyDelete
  6. tol kajang yek jugak kak liza...bulan ni bajet2 lebih sket buat bayo tol...hujung selatan smnnjg ke hjg utara smnnjg...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts