The same feeling

seperti countdown sebelum2 ni....
cuti sekolah...
cuti kali ni mmg kami nanti2 kan sbb
nak melepaskan lelah bekerja 3 bulan ni...dr bulan Januari sampai pertengahan March

dan best lagi
membayangkan kedamaian
tepi pantai

anak2 dah x sabar2 dgn snow board diorang (boleh ajer adjust kegunaan dia kan...)
mumme nya pulak dah x sabar nak berpaling dr lesson plan,exercise book,homework,marking
ayah nya pun dah kata x sabar nak cuti...letih katanya...

dan best sekali dah booking....(ntah kena hantar training ke ape mumme ni...itu nanti kita settle...punya x sabonya)


Damai Laut and Pangkor Island...kami x pernah jejak lagi...tunggu kami....

Comments

Popular Posts