Leganya...

Inilah perasaan yg paling tepat
menggambarkan mumme
setiap minggu
sebaik selepas
selesai
buat
Lesson Plan dan
Homework proposal...


Fuhhh rasa boleh tido dgn nyenyak sekali

Mimpi g mane2...

magnet
Terima kasih Ummiross http://www.salamborneo.blogspot.com/ ...Mumme terasa mcm dah jejak Paris...ada juga dr kawan yg berkunjung ke Australia,Hong Kong dan mostly koleksi en somi yg pegi outstesen...mumme ikut je kalau ada tiket free...:)

Mcm anak murid 4 tahun yg baru balik Korea Selatan ni...


Heppi mcm nk meloncat bila dpt nail clipper  ni sbb sehari sbelumnya mumme ada terbaca artikel malaysian yg melancong ke korea selatan...pastu utk ubat frust tgk citer korea lagi kat astro...termasuklah rencana korea utara!!!hiks...(punya la kempunan)

Kebetulan rezeki mumme dpt cenderamata terhad ni...

.....
apapun alhamdulillah minggu ni lebih baik dari minggu lepas yg mana
mumme boleh terlupa
homework proposal...

so no more hectic friday for tomorrow i guess...
Amin...

Comments

  1. Hehe..sama-sama kasih MumMe.Banyaknya FM MUmMe.
    Ummi pun berangan juga nak ke Korea MumMe...destinasi impian., hihi..berangan tak sudah. Best jugak dapat nailclipper kan, cantik2 nampak.

    ReplyDelete
  2. Dare to dream kan Ummiross...jom kita berangan2 Korea Ummi...

    ReplyDelete
  3. saya ni penggila fridge magnet..byknye collection fridge magnet sis :) suka!!

    ReplyDelete
  4. boleh la tgk Liza nyer collection pulak lps ni...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts