My To Do List,maybe yours tooo...

1....To clear the unnecessary pieces dlm wardrobe...utk dispose atau recycle...nak jadi mcm wardrobe niiiii....



2...Nak assemble smua pants/pieces yg perlukan alterations... dpt jimat juga kan dr beli new pieces...


waistbandstretcher...utk skinny jeans user,mumme pun x tau cemana functionnya...dijual di techblog.com

3...Nak cuci gambar...


since kita dh gunakan SD card ni...jarang sungguh mencuci gambar...tapi x puas tgk di skrin...nak kena switch in itulah ini lah...kalau gambar immediately dpt tgk...boleh semtuh lagi...hehehe...sorry...same goes with news paper...don't blame me...i m just that type oriented...


4...Nak baca buku....

Tinggi betul harapan nak membaca sbhgn buku2 ni...sanggup mencari2 di kedai buku second hand dan bawa balik ke sini...

5...Nak cycling...seluo dh sendattt....
Mmg mengecewakan bila seluar idaman x dpt dimiliki sbb x de saiz...walaupun bukan salah anda...dah saiznye x de kan...salah kedai tu lah...kan...tapi ralat betul rasa,....

Sekian saja dulu...SHARE YOUR LIST....

Comments

  1. MumMe..ummi pun dah lama tak cuci gambar, nampak gayanya kena cuci jugak sedikit-demi sedikit, kalau tidak berat jugak menanggung kosnya..

    ReplyDelete
  2. betul ummiross...sikit2 lama2 jd banyak ringgit...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts