Tak boleh tahan....

Seronok betul mumme menjelang sabtu dan ahad...
baru lah dpt tgk tv...bermalas2...
tapi 2 hari rasa sekejap je kan....

jadi mlm tadi dh mula lah dgn movie pertamanya
segala2nya dh penat kan...
senaman malas,
jd senaman emosi jer laaaa...

sampai Nuha marah
"mumme kenapa ada air kat muka mumme...
jgnlah nangis mummy"
Nuha dia mmg x boleh tgk mumme nangis...
dia pun ikut nangis...teresak2
hidung pun dah merah...
encik husband balik kerja tanya mumme selsema teruk ke...
.
.
.
.
.
errrr

SEMUA GARA2 TGK KOREAN DRAMA KAT ASTRO...

The Most Glorious Time In My Life...
sedih sgt...bgm seorg budak perempuan yg ada segala2nya tiba2 disahkan menghidap leukemia...

ingat nk share
tp search punya search x jumpaaaaaa

 Yg jumpa tntg bone marrow test yg mmg nmpk sgt sakit ditunjukkan dlm drama tu...

What Are Bone Marrow Tests?

Bone marrow tests check whether your bone marrow is healthy. These tests also show whether your bone marrow is making normal amounts of blood cells.
Bone marrow is a sponge-like tissue inside the bones. It contains stem cells that develop into the three types of blood cells that the body needs:
  • Red blood cells carry oxygen throughout your body.
  • White blood cells fight infections.
  • Platelets (PLATE-lets) stop bleeding.
Another type of stem cell, called an embryonic (em-bre-ON-ik) stem cell, can develop into any type of cell in the body. These cells aren't found in bone marrow.


Comments

  1. MumMe.. mesti sedih sangat tu sampai merah hidung2. Tapi selalunya drama Korea memang best..
    Sebut bone marrow teringat pulak Sup gearbox-bone marrow lembu hehe,si Anthony Bourdain tu pun suka makan sup bone marrow ni. Rupanya besar fungsinya ye MumMe

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he he ummiross...bak kata Danish..."terbaek"
      sum sum tulang kan ummiross...baguslah info ummiross dpt mumme pelajaran baru...

      Delete

Post a Comment

Popular Posts