Carwash

Dah berminggu2 mumme buntu...
Mencari carwash...
Sebabnya carwash yg selalu mumme pegi dulu dah naik kan harga...
mumme cam biasa
nak naik kalau ada add value ok...kalau setakat tahun baru jer nak naik harga sori naik lori....

Jadi pagi ni mumme meronda2...
Terasa nak singgah tanya satu car wash di lot kedai...mungkin ada yg perasan...bangunan bertentangan tutti fruiti...yg ada kolej tu...Muz Garage (tolong promo...)

RM10 cuci luar dan dalam...siap ada ruang menunggu yg selesa lagi...
cucian bersih dan memuaskan...
ada juga membership card,after 5 atau 6 kali cuci dpt 1 free carwash...


Just sharing info car magz tadi...kereta paling murah di dunia...tata nano.harga kereta ni just 2500 usd(mumme tak tau harganya dlm rm)....

Comments

  1. owh hubby ku itu rajin, dia yang cuci kete kekeke...kata nak kurus kan, kenelah exercise hehehe

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...kereta bersih,badan sihat....

    ReplyDelete
  3. Thank you for the info MumMe, ummi pun sedang mencari-cari kat mana nak cuci kereta!Bolehlah singgah ke situ nanti, singgah tutti fruiti sekali,hik!

    ReplyDelete
  4. bagus persinggahan tu Ummiross...:)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts