Cepatnya masa berlalu

Semalam mumme saja godek2 external hard disk...
tersenyum sorg2 lihat kembali kenangan
Danish dan Nuha semasa baby...

video2 lama yg dirakam dan masih dlm simpanan

Juga mencuit hati anak2
Mumme pernah terbaca yg playing back previous days videos
akan membuatkan anak2 rasa appreciated...
dan jelas terlihat
kegembiraan di wajah mereka semalam...

mumme nak share tapi ada teknikal problem
.
.
.
once resolve problem tu mumme share yek...

Ini dulu kenangan 3 tahun lepas...Danish masih chubby....

Sebahagian dr scrap book...Danish dan Nuha selalu membelek scrap book yg teacher mereka buat...maybe di Malaysia cikgu kindi x sempat nak buat sbb byk paperwork dan costly juga...lihat sj harga sticker di kedai buku...anyhow it's really worth it if u prepare one for them... 
Pelajaran yg baik utk the parents juga...we shud be educate juga kan...bertenang...bersabar...cari cara memujuk...

Comments

  1. MumMe..ummi pun kadang2 suka tengok gambar2 anak2 masa kecil, boleh tersenyum sendirian.
    Best ada scrap book macam tu kan, tentu jadi kenangan indah bagi Danish bila dah besar nanti.

    ReplyDelete
  2. Lebih besar maknanya kan ummiross bila tgk bersama anak2 yg dah berjaya mcm anak ummi...semoga anak2 mumme berjaya mcm ank2 ummiross juga...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts