Fluffy Warded

3hari Fluffy kena warded...
Check in ptg smlm
Ptg ni operate lukanya yg dh bernanah...

Vet Honey kat area shoplots seksyen 3 tambahan cuti setiap Isnin,
jadi terpaksalah mumme dan en asben menghantar ke Pet Care di Sect 8,
berhadapan dgn PKNS Bangi...

Harap2 lps ni Fluffy serik dan x explore jauh2 lagi...
Kadang2 mumme kesian tgk dia terperuk ajer...
badan dah nak jadi Garfield...
sebab itu bg Fluffy keluar,tapi lepas ni tak boleh lagi...
mumme rantaikan dia...

Selalu selera makan...ini IAMS pun x luak2...
cam x cayer...
rupanya parah kaki belakang Fluffy tersiat sampai ke kulit...

Muka Fluffy masa sakit sgt2 kesian...
Ayah apply minyak gamat lagi kat Fluffy... :)
Tapi mumme kata mesti bawak g vet...
Takut terlambat nanti...menyesal...


the real GaRfIELd
jangan kaco aweks org lagi tau......


Comments

  1. MumMe..kesiannya Fluffy, tak boleh nak bayang macamana muka dia masa sakit,tentu tak sampai hati tengok kan. Harap2 Fluffy akan sembuh cepat lepas operation. Nanti update lagi ye..

    ReplyDelete
  2. ye la,dia buat muka kesian...jalan pun x kuat...abisla bulu dia di area kaki belakang kena cukur,ummiross ...:)

    ReplyDelete
  3. dulu saya selalu gak bwk kucing pergi vet tp skrg x bela da, the last time pn saya bwk kucing saya tgh nazak doc kate x dpt diselamatkn and dia mati depan saya, balik tu jugak saya menangis meraung sambil korek tanah..sedih sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm dpt faham keadaan fauzus masa tu...sunyi sgt few days tanpa fluffy di rumah

      Delete
  4. fluffy gaduh dengan kucing lain ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah Liza,dia berjalan jauh kut ms tu...

      Delete

Post a Comment

Popular Posts