Playdate

Mlm Ahad kalau mumme x silap...Nuha discovered the existence of botol Barney ni...ayah nya berkemas2,terjumpa...sampailah Isnin,Selasa pun masih nak refill bottle ni...2 kali refill susu HL je nipple botol ni dh hancur...

 mumme fikir sesuatu mesti dilakukan ...bosan sgt ke dia?atau terasa terlebih pampered ke dia?
Ok...nak kata bosan 3 hari ni,mmg berjalan je dgn mumme...g facial pun 2-2 ikut...haru biru Spa Muslimah...nasib baik x de customer lain...okey...itu first and last mumme bw kamu ber2 tau...
Nak tinggalkan di taska,2-2 dah warning yg mereka x mahu pergiii...yg sorg takut kena buli dgn sorg big sized guy...yg sorg lg tu x tahu la alasan sebenarnya....

Jadi mumme panggilkan kawan utk playdate dgn nuha...

 Ini adalah playdate girls...jadi...tema nya pun x sukar dijangka...
Makeover,makeup...men masak2...skjp naik atas,skjp turun bawah...
tak ape lah asalkan bahagia...

Taraaaaa...we are ready....Best betul playdate hari ni...

Comments

Popular Posts