Terima Kasih...

atas ingatan...
suami ku dan anak2 tersayang....

Kek sekerim cair sebaik dry ice dialihkan...


Kad yg mumme dan adik buat dlm kelas...siap ada day and date lagi...kan teacher kata mesti tulis day and dates stiap kali nak start new work... hikssss

dialah mummy,mama,mak dan ibu saya...hiks...

Dan Fluffy pun discharge hari ni...cuma mumme belum sempat snap gambar stitch dia yg panjang tu...


 Thanks sayang2 mumme...pasni teachers days pulak...bak kata Danish,mumme sambut mothers day dan teachers day......

Comments

  1. Seronok kan MumMe, bila diraikan oleh yang rapat dan tersayang.
    Fluffy dah ok ye, nanti boleh kongsi pengalaman.

    ReplyDelete
  2. Fluffy kena thn dlm cage utk sebulan,ummiross...stitch dia besar,kesian dia...
    Happy mothers day too to you ummiross...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts