PJJ



Minggu2 ini  yg sedih buat mumme...

It was back in 2008...paling lama berjauhan...
Tempoh 2 bulan...sgt lama bg mumme...
Walaupun sebelum ni pun berjauhan
Sejak dr usia 14 tahun...sampai dpt belajar bersama di menara gading.

Harapnya selepas terluah segala kesedihan ni
Mumme akan bangkit semula bersama anak2
Mengharungi 2 bulan tanpa suami di sisi

Semoga Allah berikan kekuatan pada mumme
Dgn bantuan insan2 tersayang




p/s:Mumme membesar dlm zaman Westlife...jd sampai sekarang,selalu layan jiwang dgn lagu Westlife...


Comments

  1. MumMe, suami dah berangkat ke France ke? Mesti MumMe rindu-rinduan nanti kan.Semoga Allah memberi kekuatan kpd MumMe menghadapi hari2 tanpa suami tersayang disisi.Semoga dia selamat bermusafir dan selamat kembali.
    Sweetnya lagu westlife tu,jadi peneman bila berjauhan.

    ReplyDelete
  2. Itu lah ummiross...orgnya masih di sini,airmatanya dah berbesen2...thnaks utk doa ummi...

    ReplyDelete
  3. nurul....lama tak jenguk blog nih? sihat ke? mcmmana dgn life? without farid? u can do it..supermom sure boleh...i pon dulu 6mnths without cik abe (even he came home every weekend) boleh harungi semua tu and i am sure you can do better than me..kim salam peliuk cium ke nuha n danish

    ReplyDelete
  4. nurul...mcm mana kursus? i pi kl last month but tak sempat pi rumah u..next time i pi yer...boleh share cerita anak2 kita yg dah ke sekolah tuh..-mama aqil

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts