satu hari jek lg...

wahai diri sendiri...
jgnlah lemah semangat...
tinggal satu hari jek sebelum sabtu
yg selalu ditunggu2...

mmg lah khamis ni
hari kritikal dlm seminggu
apa lagi...
lesson plan dan homework proposal lah...

boleh pulak dtg mood mengemas,menyental dtg hr ni jugak
kalau dibiarkan mood itu berlalu ntah bila
dia nak dtg lagi
jd,perkara yg baik
elok disempurnakan cepat2 (ptg td)

jadiknya malam ni dh kepenatan
dan sedang mengumpulkan
saki baki tenaga yg ada
utk siapkan sedikit lg...checking2 mn yg patut...
mumme kalau buat apa mmg kena start awal...walau x siap biar start awal...

kalau x ...tidur mesti meracau ingat kerja tertangguh...mandi basah...makan laju jek...
hik hik...


seronok sgt sekarang nuha dan juga kawan2nya ramai yg dilaporkan parents mereka sudah minat membaca dan bila buat reading pun cepat aje baca...

Comments

  1. hooray!! esok dah cuti kan MumMe..boleh lupakan lesson plan buat seketika sebelum monday menjelma, hihi..

    ReplyDelete
  2. betul tu ummiross...sempatlah baik selsema ni dulu...huhu

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts