xtreme

....ingat extreme apa lah kan...
sebenarnya program yg paling mumme suka....
EXTREME COUPONING....

seronoknya tgk mereka berjimat....jd profession lagi...

sebenarnya post ini adalah susulan kali pertama terima kupon TESCO... :) :)

hanya selepas tukar alamat,baru kupon sampai di rumah...

tapi yg paling best tentang Tesco akhir2 ni ialah frozen food dia baru2 ni...
atau yg br mumme discover...

donut hotdog dia yg mmg feveret anak2...senang betul nk sediakan...
 juga frozen cake dia...selalu jer ada dlm fridge...

suke juga tgk katun ni...hehe hehe

Comments

  1. Kadang kek yang frozen ni sedap jugak kan MumMe, yang penting sonang!!, tak payah penat2 nak buat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul ummiross...bila dh jumpa yg kena dgn taste...senang...

      Delete
  2. kita tgk dlm channel 705. rasa cam nak collect kupon pas tu buka kedai kat rumah

    ReplyDelete
    Replies
    1. channel TLC tu mmg feveret mumme...bisnes minded...good...

      Delete

Post a Comment

Popular Posts