Baju Raya

hurm....
kan raya dah dekat...

seperti biasa,
yg paling sakan beraya...atau dirayakan (sbb mummy nya yg bersoping)
ialah Nuha...
tahun ni secara x sengaja...
setiap baju didatangkan dgn hair band...
ikut selera maknya...

dah cemana...setiap minggu bila jalan2....
ada ajer stuff comel2 utk diaaaaaa...

nasib baiklah abang x berapa jealous...

cuma mumme akan belikan juga...
dan dgn bersusah payahnya mencari sesuatu yg spesel utk Danish...

seperti songkok hitam pujaan hatinya itu...

ayah super sederhana...
belum pun ada lagi baju melayu baru...

mumme lagi best...

baju masih dgn tailor di kedah...
rayanya di johor dulu...
jadik?

tangguhlah yer pakai baju raya di johor...
sebab setakat ni x de la pulak bercadang nak mintak tailor yg juga sepupu ku itu poskan je Bangi...

malas lah pulak mumme nak pening2...

kuih raya?

kuih utk mak dan mak mertua dah ada...

kuih utk rumah sendiri ada la bahulu chocolate chips pandan keras yg dah tinggal separuh,biskut chocolate chips dan colourful almond chocolate ,2 bekas yg mami drag masa pembukaannya oleh anak2...kalau tidak sy mmg belum ada preparation raya....

take it easy...

as long as it always cool inside,x ape,kan...

kedai mesra kan dekat...kuih raya sentiasa ada.....

Comments

  1. Sekarang hair band cantik2nya kan MumMe,boleh bayang cutenya Nuha nt. Waa danish ada songkok hitam ye. Nanti datang raya kat rumah ummi ye..

    ReplyDelete
  2. mumme nak potong pendek rambut dia x bg,ummiross...
    aah ummi nanti kita arrange sessi beraya2 yek...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts