8th years

plus 10years of friendship...alltogether 18 years...

alhamdulillah we were home on the 20/11/2012...
another year,celebration of love.

thanks for everything my other half...

lets continue
---nurturing our beloved danish and nuha
---our journey as the khalifah of Allah
---the adventure of life

together

yes,we never are perfect...we climb the hill,cross the river,pass over a desert and so on to be here,with Allah's will...cry and laugh together...



our reference during our earlier years---the advice really works especially in making decision buying first car,homes,insurance...recommended gift for newly wed/engaged---

Comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Sorry MumMe, terdelete pulak komen sendiri, tulis semula lah , hihi..

    Happy anniversary dear, moga berkasih sayang hingga ke syurga.

    ps:ummi pun suka beli buku azizi + irfan khairi, harap2 dapat jadi 'jutawan tua', hikhikhik!!!!

    ReplyDelete
  3. terima kasih ummiross...amin...
    sama lah harapan kita ummiross...

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah MumMe...happy anniversary to u both..semoga bahagia bersama dalam kasih ALLAH SWT sehingga ke akhirnya. amiin.

    cheqna

    :-)

    ReplyDelete
  5. Happy anniversary! Moga kekal bahagia for ever & ever...
    My hubby & I pun nak masuk 8yrs gak this year :-)

    Btw nak tanya, yg booster seat without backrest tu sesuai ke guna kat seat tengah blakang yg seat belt kat pinggang je tu? ok ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. congratulations jg utk Mama Kembar 3...

      mumme x guna pula di seat tengah...protection hanya di pinggang anak,jika brek mengejut agak bahaya...mungkin MK3 letakkan booster seat di seat yg ada tali pinggang strap badan lebih selamat...

      Delete

Post a Comment

Popular Posts