twice



picture was archived from forum carigold
what happened to me was not this bad
but it happen to me twice in a week...

all in a sudden i become more careful on the road especially when it comes to pot holes...

this immoral syndicate is not only putting others into trouble, it might kill!!!

Comments

  1. Memang ada sindiket macam ni kan MumMe, main tabur2 paku. Agak2 kat mana MumMe kena ni? tumpang sakit hati ni!, memang boleh membahayakan nyawa.

    ReplyDelete
  2. tulah mumme...yg seingat mumme pertama tu di traffic light simpang 4 dkt kilang sony (sg merab)...dari putrajaya...kan skrg potholes sgt teruk di situ...2 kali fikir nak guna shortcut tu dari putrajaya....yg satu lagi di area seksyen 7,dpn apartmen impiana,ummiross...

    ReplyDelete
  3. ni kes langgar paku ke.. huhuhu.. da biasa kena tapi takde la selalu

    ReplyDelete
  4. first taim kena lyn...seminggu terus 2 kali kena...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts